top of page
Kadans Innovation Summit 2023

NIEUWS

Dagvoorzitter

Op live of online events

Sinds 2018 presenteer ik regelmatig live en online events. Van corporate tot cultureel en alles daar tussen in. Ik probeer verbindingen te leggen tussen mensen, inhoud en doel van het event. En dat alles vanuit nieuwsgierigheid en met een grote glimlach. 

'Frédérique geeft heel goed energie aan de groep, is super perfectionistisch (op een fijne manier), goed voorbereid en dacht met ons mee! Ook de deelnemers waren positief!'

- reactie opdrachtgever live onboarding event 

Yes! We Connect

Held in Blauw

Nieuwe kleinkunstsolo 

'Met haar enthousiaste vertelstijl,

lieve liedjes en slim gebruik

van geluidsopnames pakt Arnold het publiek schijnbaar moeiteloos in'

Theaterkrant over Held in Blauw. 

Een voorstelling over mijn fascinatie voor het heldendom en de vraag 'hoe wordt iemand een held?'. Kies je daar zelf voor of word je door anderen op die sokkel gezet? 

 

Bekijk toekomstige speeldata hier

 

Muziek door Bob Tonglet, eindregie is in handen van Lotte Middendorp en dramaturgisch advies door Laura Simonse. 

Anne van Zantwijk

Vacature

Korte film 48hour filmproject Eindhoven

Bastiaan van Dijk

Afgelopen november maakten we met een top crew in 48 uur tijd(!) een korte film tijdens het 48hour filmfestival Eindhoven. 

Wat begon als een 'idee' samen met actrice vriendin Caresse Donks is werkelijkheid nu! In 3 weken tijd hebben we een crew van 15 man samengesteld en hebben we een short gedraaid! Ik ben trots op het resultaat van 'Dirty Window Productions'. Tijdens de Award show werden we genomineerd voor Best Sound Design én Best Acting Ensemble.

Nieuwsgierig naar 'Vacature'? Klik dan hier om onze short te bekijken. 

Bronbeek 

Een kijkje achter de schermen

Afgelopen zomer mocht ik voor het nieuwe seizoen van 'Aan het werk' weer meelopen op Bronbeek in Arnhem. Een hele bijzondere plek waar veteranen wonen én een museum is gehuisvest. 

Zie hieronder de aflevering over het Kenniscentrum. Wil je alle afleveringen zien? Check dan het YouTube kanaal van Bronbeek! 

bottom of page