Yes! We Connect

NIEUWS

Dagvoorzitter

Op live of online events

Sinds 2018 presenteer ik regelmatig live en online events. Van corporate tot cultureel en alles daar tussen in. Ik probeer verbindingen te leggen tussen mensen, inhoud en doel van het event. En dat alles vanuit nieuwsgierigheid en met een grote glimlach. 

'Frédérique geeft heel goed energie aan de groep, is super perfectionistisch (op een fijne manier), goed voorbereid en dacht met ons mee! Ook de deelnemers waren positief!'

- reactie opdrachtgever live onboarding event

Op zoek naar een dagvoorzitter, presentatrice of host voor je (online) event of video? Stuur me een mailtje op info@frederiquearnold.com

Held in Blauw

Nieuwe kleinkunstsolo 

Anne van Zantwijk

'Met haar enthousiaste vertelstijl,

lieve liedjes en slim gebruik

van geluidsopnames pakt Arnold het publiek schijnbaar moeiteloos in'

Theaterkrant over Held in Blauw. 

Een voorstelling over mijn fascinatie voor het heldendom en de vraag 'hoe wordt iemand een held?'. Kies je daar zelf voor of word je door anderen op die sokkel gezet? 

Bekijk toekomstige speeldata hier

 

Muziek door Bob Tonglet, eindregie is in handen van Lotte Middendorp en dramaturgisch advies door Laura Simonse. 

TG Koek & Ui

Theatervoorstellingen voor 4+ 

Fotografie Joep van Aert

Sinds 2020 speel ik theatervoorstellingen met TG Koek & Ui voor kinderen vanaf 4. We zijn te boeken via Impresariaat Buro Bannink. 

'Met een grote dosis energie, humor en fantasie zorgt Koek & Ui ervoor dat niet alleen de kinderen, maar ook de ouders een lach op hun gezicht hebben tijdens de voorstelling!'

Voorstelling boeken? Klik hier voor meer informatie en prijzen. 

Bronbeek 

Een kijkje achter de schermen

Afgelopen zomer mocht ik voor het nieuwe seizoen van 'Aan het werk' weer meelopen op Bronbeek in Arnhem. Een hele bijzondere plek waar veteranen wonen én een museum is gehuisvest. 

Zie hieronder de aflevering over het Kenniscentrum. Wil je alle afleveringen zien? Check dan het YouTube kanaal van Bronbeek!