Anne van Zantwijk

OVER.

"Met haar enthousiaste vertelstijl, lieve liedjes en slim gebruik van geluidsopnames pakt Arnold het publiek schijnbaar moeiteloos in"

- Theaterkrant 2021

"Een charmante performer die ontzettend veel ambitie uitstraalt."

- Jury Amsterdam Fringe Festival 2018

"Frédérique heeft een goede techniek en fijne toneelaanwezigheid."

- Jury Puck's Talent Cabaret 2018

"Waanzinnig! Ze heeft een prachtige zangstem."

- Jörgen Raymann

CV

Frédérique Arnold (1990) komt als Brabantse naar Amsterdam om de bachelor en master Theaterwetenschap te studeren. Naast haar theoretische studie ontwikkelt ze zich op de planken. Haar roots liggen in musical, zo volgde ze lessen aan de MusicAllFactory in Tilburg.

 

De laatste jaren heeft ze zich gericht op kleinkunst. In 2018 wint ze Puck's Talent Cabaret in Huis van Puck te Arnhem en speelt ze haar kleinkunstsolo 'Nog maar een meisje' op het Amsterdam Fringe Festival in Comedy Café Amsterdam. Daarnaast stond ze o.a. in de halve finale van het 28ste Groninger Studenten Cabaret Festival, won ze bij het Utrechts Cabaret Festival 2014 de Persoonlijkheidsprijs en stond ze in de finale van het Schager Cabaret Festival 2015. In 2015/2016 volgt ze een deeltijdopleiding (Tweede Fase) aan de Koningstheaterakademie in ’s-Hertogenbosch. Sinds december 2016 is Frédérique te boeken voor huiskameroptredens via HKtheater.

Naast freelance optredens als kleinkunstenares, is ze actrice bij TG Koek & Ui (theatervoorstellingen voor 4+), in te huren als voice-over en presenteert Frédérique o.a. voor YES! We Connect. Sinds maart 2018 is ze aangesloten bij Bukman Management