top of page
Medium Frederique Arnold - RvdSB - 2.jpg

OVER.

"Met haar enthousiaste vertelstijl, lieve liedjes en slim gebruik van geluidsopnames pakt Arnold het publiek schijnbaar moeiteloos in."

- Theaterkrant 2021

"Frédérique heeft een energieke uitstraling, een hoge gunfactor, staat stevig op het toneel, heeft een prima zangtechniek en weet in rust een zwaar onderwerp over het voetlicht te brengen."

- Jury Amsterdams Kleinkunst Festival 2021

"Een charmante performer die ontzettend veel ambitie uitstraalt."

- Jury Amsterdam Fringe Festival 2018

"Waanzinnig! Ze heeft een prachtige zangstem."

- Jörgen Raymann

CV

Frédérique Arnold (1990) komt als Brabantse naar Amsterdam om de bachelor en master Theaterwetenschap te studeren. Naast haar theoretische studie ontwikkelt ze zich op de planken. Haar roots liggen in musical, zo volgde ze lessen aan de MusicAllFactory in Tilburg.

 

De laatste jaren richt ze zich meer op kleinkunst en volgt o.a. een master aan de Koningstheaterakademie in 's-Hertogenbosch. In 2021 staat Frédérique in de Kwartfinale van het Amsterdams Kleinkunst Festival met haar nieuwste voorstelling 'Held in Blauw'. Ze speelt op diverse plekken, waaronder het TapasTheater in Amsterdam en Karavaan Festival in Alkmaar. 

 

Met haar vorige solo 'Nog maar een meisje' wint ze Puck's Talent Cabaret (2018) en staat ze op het Amsterdam Fringe Festival in Comedy Café Amsterdam. Daarnaast is ze halve finalist van het 28ste Groninger Studenten Cabaret Festival, wint ze de Persoonlijkheidsprijs bij het Utrechts Cabaret Festival (2014) en bemachtigt ze een finaleplek in het Schager Cabaret Festival (2015). Sinds december 2016 is Frédérique te boeken voor huiskameroptredens via HKtheater.

Naast freelance optredens als kleinkunstenares, presenteert Frédérique voor de camera en op live events, is ze actrice bij TG Koek & Ui (theatervoorstellingen voor 4+) en in te huren als voice-over. Sinds maart 2018 is ze aangesloten bij Bukman Management

bottom of page